Vietnam’da müzik festivalinde ölen 7 kişin kanında uyuşturucu bulundu

Vietnam’ın başkenti Hanoi’de bir su parkında düzenlenen dans müzikleri festivalinde hastaneye kaldırılan 12 kişiden 7'si hayatını kaybederken 5 kişi de komada. Hanoi Emniyet Sözcüsü Nguyen Van Vien hastaneye kaldırılanların hepsinde uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı.

Vietnam’da müzik festivalinde ölen 7 kişin kanında uyuşturucu bulundu

Vietnam’ın başkenti Hanoi’de düzenlenen dans müzikleri festivalinde uyuşturucu aldıkları tespit edilen 7 kişi öldü, 5 kişi ise komada.
Vietnam’ın başkenti Hanoi’de bir su parkında düzenlenen dans müzikleri festivalinde 12 kişi hastaneye kaldırılmıştı. Hanoi Emniyet Sözcüsü Nguyen Van Vien’in basın mensuplarına yaptığı açıklamada, soruşturma sonucunda hastaneye kaldırılan herkesin kanında uyuşturucu madde bulunduğu bildirildi. Sözcü Vien, 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de komada olduğunu ve durumlarının ciddiyetini koruduğunu ifade etti.
Vietnam Hükumeti, ülkede 220 bin uyuşturucu bağımlısı olduğunu açıklamıştı. Polis kayıtlarına göre ülkede her sene ortalama bin 600 kişi yüksek dozda uyuşturucudan hayatını kaybediyor.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!