Otomobilden inen genç, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, Tunay Şenay (28), otomobilden indiği sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Polis, kaza sonra olay yerinde durmayıp kaçan sürücüyü yakalama çalışmaları başlattı.

Otomobilden inen genç, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, Tunay Şenay (28), otomobilden indiği sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Polis, kaza sonrası olay yerinde durmayıp, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.
Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, 75. Yıl Mahallesi 1609/12 Sokak'ta meydana geldi. Gümüşpala Mahallesi'nden 75. Yıl Mahallesi'ne doğru giden A.İ., yönetimindeki 35 KA 0034 plakalı otomobille yol kenarında durdu. Araçtan inen Tunay Şenay'a, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 HE 1348 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Şenay, kanlar içinde yerde kalırken, hafif ticari araç sürücüsü ise olay yerinde durmayıp, kaçtı. Şenay'ın arkadaşı A.İ., sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbarla gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Şenay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Tunay Şenay'ın cansız bedeni, morga kaldırıldı.
Öte yandan sürücüsünün kazadan sonra olay yerinde durmayıp, yoluna devam ettiği hafif ticari araç, Mevlana Mahallesi 1710/5 Sokak'ta bulundu. Polis ekipleri, sürücünün kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi