Ceza İnfaz Kurumu'na 'Hediyelik Eşya Atölyesi Satış Mağazası' açıldı

Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Hediyelik Eşya Atölyesi Satış Mağazası açıldı.Yapılan açılış sonrası satış mağazasını gezen Vali Doğan, Adliye içerisinde işi olan vatandaşların faydalanabileceğini kaydederek, tüm Kars halkının ve Kars’a gelen misafirlerin de bu ürünleri görebilmesi için daha uygun bir yerde de bu ürünlerin satışı olabilmesini önerdi.

Ceza İnfaz Kurumu'na 'Hediyelik Eşya Atölyesi Satış Mağazası' açıldı

Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Hediyelik Eşya Atölyesi Satış Mağazası açıldı.
Kars T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü Fotokopi Atölyesi ve Dosya Satış Odası içerisinde Hediyelik Eşya Atölyesi Satış Mağazası’nın açılışını Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Turgay Kartal, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç yaptı.
Yapılan açılış sonrası satış mağazasını gezen Vali Doğan, Adliye içerisinde işi olan vatandaşların faydalanabileceğini kaydederek, tüm Kars halkının ve Kars’a gelen misafirlerin de bu ürünleri görebilmesi için daha uygun bir yerde de bu ürünlerin satışı olabilmesini önerdi. Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de yeni emniyet binası içerisinde de bu tarz satış noktasının olabileceği müsait ortam olduğunu da önerdi.
Vali Doğan, “Yaklaşık 2,5 yıldır arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz. Kurumların birbiriyle uyumlu çalışması çok önemli. Çünkü kurumların yapmış olduğu iş nihayetinde birbiriyle kesişiyor, birbirini destekliyor. Biz bu süre içerisinde sayın Başsavcımla, sayın reislerimizle gerçekten çok uyumlu bir çalışma yürüttük. Ben hem Valilik teşkilatı adına hem şahsım adına hem de Kars adına Adliye teşkilatına şükranlarımı sunuyorum. Ne zaman ki başımız sıkıştığında ne zaman ki bir ihtiyaç hasıl oldu, ne tür bir talebimiz olduysa çok hızlı bir şekilde bizimle birlikte hareket ettiler. Eğer Kars’ta bir başarı varsa güvenlik ile ilgili, asayiş ile ilgili, terörle mücadele ile ilgili bu başarıda bu gözükmeyen arkadaşlarında çok ciddi emekleri ve katkıları var. Ben bundan dolayı arkadaşlara, bütün Adliye teşkilatına şükranlarımı sunuyorum. Yaptığımız açılışta da çok güzel eserler ortaya çıkmış, Kars’ın değerlerinin de bu şekilde ortaya çıkartılmış olması da ayrıca bir sevindirici haber. Bunu da Sarıkamış’ta ve Kars merkezde de bir mekan bularak bu ürünlerin orada da pazarlanması ve sergilenmesi hususu da ileriki günlerde gündeme gelecektir. Çünkü insanlar gittikleri yerlerden gittikleri yerleri hatırlatacak bir eşya, bir materyal almayı istiyor. Benim hem küçük hem de büyük oğlum her gittiği yerden veyahut benim gittiğim yerden bu tür talepte bulunuyoruz. Dolayısıyla Kars’ın da bu tür bir objeye kavuşmuş olması sevindirici. Bizim tarihi, turistik tüm değerlerimizi arkadaşlar yapmış, yapan arkadaşların emeğine sağlık, teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz de Vali Rahmi Doğan ile birlikte yaklaşık 1,5 yıl çalıştıklarını anımsatarak, “Kendisiyle çalıştığı süre içerisinde desteğini gördük, bütün çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır, bize her konuda destek olmuştur. Buranın da açılışını da sayın Valimiz yapmıştı, yeni yerimizin de, bereketli oluyor sayın Valimizin açılış yaptığı yerler, bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı