Hollanda'da annesini kurtarmak isterken hayatını kaybeden Erdem memleketi Trabzon'da toprağa verildi

HOLLANDA'da otomobili ile kaza yapan annesi Necla Kara'yı (39) sıkıştığı araçtan kurtarmaya çalışırken, başka otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren amatör futbolcu Erdem Kara (15), memleketi Trabzon'un Maçka ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hollanda'da annesini kurtarmak isterken hayatını kaybeden Erdem memleketi Trabzon'da toprağa verildi

HOLLANDA'da otomobili ile kaza yapan annesi Necla Kara'yı (39) sıkıştığı araçtan kurtarmaya çalışırken, başka otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren amatör futbolcu Erdem Kara (15), memleketi Trabzon'un Maçka ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, geçen Cumartesi günü Hollanda'nın Ede kentinde meydana geldi. Bir düğüne katılmak üzere yola çıkan Necla Kara yönetimindeki otomobile başka bir araç çarptı. Kazada, Necla Kara otomobilde sıkıştı, oğlu Erdem Kara ise yara almadan kurutuldu. Annesini sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışan Erdem'e alkollü bir sürücüsün kullandığı başka otomobil çarptı. Ağır yaralanan Erdem Kara kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Necla Kara'nın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.
MAÇKA'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Ede kentinin futbol takımı Youth'ta forma giyen Erdem Kara'nın cenazesi, memleketi Trabzon'un Maçka ilçesine getirildi. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Erdem'in cenazesi ilçede toprağa verildi. Cenazeye katılan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan acılı baba Ömer Kara'ya taziyelerini iletti.


ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!