Endonezya'da yıkılmış kilisenin enkazında 34 öğrencinin cesedi bulundu

Endonezya'da deprem sırasında yıkılan bir kilisenin enkazından 34 öğrencinin cesedi çıkarılmasıyla birilkte Ulusal Afet Kurumu, Cuma günü Sulawesi adasını vuran 7.5 şiddetindeki deprem ve ardından yaşanan tsunaminin yol açtığı can kaybının 1,234'e yükseldiğini açıkladı.

Endonezya'da yıkılmış kilisenin enkazında 34 öğrencinin cesedi bulundu

 Endonezya'daki deprem sonrasında 34 öğrencinin yıkılmış bir kilisenin enkazı altında ölü bulunmasıyla, toplam ölü sayısı 1,234’e yükseldi.
Endonezya Ulusal Afet Kurumu, Sulawesi adasını vuran deprem ve ardından yaşanan tsunaminin yol açtığı can kaybının 1,234'e yükseldiğini açıkladı.
Cuma günü oluşan 7.5 büyüklüğündeki depremin yol açtığı altı metre yüksekliğindeki dalgalar en büyük hasarı Sulawesi'nin batı kıyısındaki Palu kentine vermişti.
Independent’in haberine göre, Endonezya hükümeti deprem ve tsunami nedeniyle ölenlerin cesetlerini toplu mezarlara gömmeye başladı ve cesetlerin birçoğunun Palu kentinde bulunduğu açıklandı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı