Bush’un bayan Obama’ya ne verdiği ortaya çıktı

ABD’de beyin kanserinden hayatını kaybeden Senatör John McCain için düzenlenen cenaze töreninde eski Başkanlardan George W. Bush’un, Barack Obama’nın eşi Michelle Obama’ya verdiği şeyle ilgili Amerikan medyasının tartıştığı olay açıklığa kavuştu.

Bush’un bayan Obama’ya ne verdiği ortaya çıktı

Senatör John McCain için düzenlenen cenaze törenindeki görüntülerin nedeni anlaşıldı. George W. Bush’un, eşi Lara Bush’un elindeki şekeri alıp Michelle Obama’ya verdiği anlaşıldı.
ABD’de beyin kanserinden hayatını kaybeden Senatör John McCain için düzenlenen cenaze töreninde eski Başkanlardan George W. Bush’un, gülerek Barack Obama’nın eşi Michelle Obama’ya elini uzatıp bir şey vermesi kamaralara yansımıştı. George W. Bush’un, eşi Lara Bush’un elindeki şekeri alıp Michelle Obama’ya verdiği anlaşıldı.
Özellikle Başkan Donald Trump döneminde mevcut siyasi iklimde iki parti arasında gerilimin yükseldiği ve toplumda bölünmelere yol açma devam ederken, George W. Bush, Barack Obama, Laura Bush ve Michelle Obama’nın çok samimi görüntüleri sosyal medyada çok konuşulup tartışılmıştı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık