Bir apartmanda karton kutu içerisinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

DİYARBAKIR'da, apartmanın 4’üncü katındaki dairenin kapısının önüne bırakılan karton kutuda, 50- 55 yaşlarında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz erkeğin parçalanmış cesedi bulundu.

Bir apartmanda karton kutu içerisinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

DİYARBAKIR'da, apartmanın 4’üncü katındaki dairenin kapısının önüne bırakılan karton kutuda, 50- 55 yaşlarında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz erkeğin parçalanmış cesedi bulundu.
Olay, gece saatlerinde Peyas Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın 4’üncü katındaki dairenin önüne bırakılan karton kutadan kan aktığını görenler, durumu bina sakinlerine anlattı. Kutuyu açan bina sakinleri, parçalanmış erkek cesedi görünce polise haber verdi. İhbarla gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından parçalanmış 50- 55 yaşlarındaki kimliği belirsiz erkeğe ait cesedi, otopsi ve kimlik tespiti için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
'KAPININ ÖNÜNDEYDİ'
Olayın görgü tanığı Muhammed Yaka, karton kutuyu gördükleri gibi, bina sakinlerine haber verdiğini ifade ederek, "Kapının önünde karton vardı. Kartonun içinde artık ne varsa bilmiyordum. Sonra biz 4’üncü kata ekmeği verdik geldik. Ceset olduğunu anlamadık. Millet bağırdı çağırdı. Baktık ceset olduğunu anladık" dedi.
Polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurup, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi