Avam Kamarası üyesi Brexit için Kasım'a kadar süre koydu

Birleşik Krallık Avam Kamarası Üyesi David Lidington, ülkesinin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma koşulları konusunda zamanın tükenmekte olduğuna dikkati çekerek iyi bir anlaşmanın yapılabilmesi için müzakerelerin Kasım'a kadar bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Avam Kamarası üyesi Brexit için Kasım'a kadar süre koydu

Birleşik Krallık Avam Kamarası Üyesi David Lidington, Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma koşulları konusunda zamanın tükenmekte olduğuna dikkat çekti ve Birleşik Krallık olarak bir anlaşmanın Kasım'a kadar yapılmasını istediklerini vurguladı.
İtalya'da Abrosetti konferansında konuşan Lidington, "Londra, tüm AB üyelerini tatmin edecek bir anlaşma istiyor. İyi bir anlaşmaya varmaya oldukça bağlı olmaya devam ediyoruz ve ancak bir Brexit anlaşması olmaması olasılığana karşı da acil durum planlarımızı geliştirdik" dedi.
Lidington, varılacak bir Brexit anlaşmasının Birleşik Krallık ve Avrupa parlamentolarında onaylanmaları için yeterli zaman kalması açısından, Londra ile Brüksel arasındaki müzakerehlerin Kasım'a kadar tamamlanmasının önemli olduğunu vurguladı.
 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!