ABD’nin Florence kentinde silahlı saldırı dehşeti: 1 polis öldü, 6 polis yaralandı

ABD’nin Güney Carolina eyaletine bağlı Florence kentinde bir arama emrini yerine getirmek isteyen polisler bir anda arama yapılacak şahsın silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 polis hayatını kaybederken 6 polis de yaralandı.

 ABD’nin Florence kentinde silahlı saldırı dehşeti: 1 polis öldü, 6 polis yaralandı

ABD’nin Güney Carolina eyaletine bağlı Florence kentinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 polis memuru öldü, yaralı polis memuru sayısı da 6’ya yükseldi. Yaralıların durumu açıklık kazanmazken, olay yerine yüzlerce polis, ilk yardım ve itfaiye aracı sevk edildi. Bölgede ‘acil durum’ ilan eden polis yetkilileri halka dışarı çıkmamaları çağrısı yaptı. Bulunduğu evden iki saat boyunca polislere direnen saldırgan daha sonra teslim oldu ve gözaltına alındı.

Florence’ın Vintage Place bölgesinde yaşanan silahlı saldırı, polislerin bir arama emrini uygulamak istemesi üzerine yaşandı. Adı açıklanmayan saldırgan, arama emrini uygulamak isteyen polislerin üstüne ateş açtı. Florence şerifi Michael Nunn, ‘Meslektaşlarımız silah olabileceğini akıllarına bile getirmezken ateş altında kaldılar. Rastgele bir arama emri kanlı bir olaya dönüştü’ dedi.

Polis yetkilileri, verdikleri ilk bilgilerde 5 polis memurunun yaralandığını açıkladı. Bu rakam daha sonra 1 polis öldü, 4 polis de yaralandı diye değiştirildi. Yetkililer yaptıkları son güncellemede, silahlı saldırıda 1 polisin öldüğünü, 6 polisin de yaralandıklarını duyurdu.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı