Sevilay Yılman yazdı: Bu “Yeşil Nokta” işi çığrından çıktı galiba!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal partinin yayınladığı 12 maddelik “sosyal medya etik kurallarına” uyan kişilerin Twitter’daki hesaplarına yeşil nokta eklenmesini isteyen bir kampanya başlattı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman da kampanyanın bambaşka bir noktaya evrildiğini söyledi ve "Zaten kutuplaşmış olan toplum iyice kutuplaştı." dedi.

Sevilay Yılman yazdı: Bu “Yeşil Nokta” işi çığrından çıktı galiba!

Mahir Ünal, partinin yayınladığı 12 maddelik “sosyal medya etik kurallarına” uyan kişilerin Twiter’daki hesaplarına yeşil nokta eklenmesini isteyen bir kampanya başlattı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman da profiline “Yeşil Nokta” ve “Türk Bayrağı” simgesi koyup tüm etik kuralları yok sayarak paylaşımlar yapan bazı kişilerin  AK Partili Ünal’ın iyi niyetle başlattığı kampanyayı maniple ettiğini söyledi ve bir uyarıda bulundu.

İşte Sevilay Yılman'ın o yazısından bir bölüm:

Bu “Yeşil Nokta” işi çığrından çıktı galiba!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partinin yayınladığı 12 maddelik “sosyal medya etik kurallarına” uyan kişilerin Twiter’daki hesaplarına yeşil nokta eklenmesini isteyen bir kampanya başlattı.

Ancak tamamen iyi niyetle ve kendilerine taraf olan ya da olmayanların evrensel ahlak değerleri çerçevesinde yorumlar yazmalarına önayak olmak gayesiyle başlatılan kampanya bambaşka bir noktaya evrildi.

Zaten kutuplaşmış olan toplum iyice kutuplaştı.

Çünkü AK Parti’nin halisane niyetlerle başlattığı etik kurallara uyma işi uyarlarına gelmeyen bazıları olayı; “Yeşil noktan varsa millisin! Yoksa milli değilsin!” durumundan görmeye/göstermeye başladı.

(...)

Yazının tamamı için tıklayınız...

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı