Serel Yereli cesur pozlarına devam ediyor! Beyaz transparan elbisesiyle herkesin aklını aldı! 'Biraz edep yahu Serel'

Ünlü oyuncu Serel Yereli sosyal medya üzerinde gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Serel Yereli’nin son paylaşımı sosyal medyada büyük olay yarattı.

Serel Yereli cesur pozlarına devam ediyor! Beyaz transparan elbisesiyle herkesin aklını aldı! 'Biraz edep yahu Serel'

Sosyal medya fenomeni ve ünlü bir oyuncu olan Serel Yereli ınstagram paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Her paylaştığı fotoğrafı binlerce beğeni alsa da çoğu fotoğrafına ‘bu kadar da olmaz Serel’ tarzı yorumlar geliyor. Peki, ünlü oyuncu Serel Yereli’nin son pozu ne? Sosyal medyada neden bu kadar tepki aldı? Cesur pozları ile hem tepki alıp hem de kendine hayran bırakmaya devam ediyor.  İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Ünlü oyuncu Serel Yereli’nin olay sosyal medya paylaşımı

İngiltere’de yaşayan güzel oyuncu Serel Yereli şimdilerde tatil için Türkiye’ye geldi. Sosyal medya hesabını çok aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Serel Yereli cesur pozları ile gündemi sallamaya devam ediyor. Sosyal medya fenomeni olan ünlü oyuncu Serel Yereli son attığı post ile takipçilerinden ‘yok artık’ yorumları aldı. Peki o paylaşımı ne?

Tatil yapmak için Türkiye’yi tercih eden güzel oyuncu ve sosyal medya fenomeni olan Serel Yereli verdiği her poz ile kendine hayran bırakıyor. Beyaz transparan elbisesi ile çektirdiği pozlarını sosyal medyası üzerinden takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu kendine hayran bıraktı.

Serel Yereli’nin beyaz transparan elbisesi ile paylaşımı

Ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni olan Serel Yereli adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı cesur pozları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serel Yereli beyaz transparan elbisesi ile yine gündem olacak fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel fenomen her seferinde kendine hayran bırakıyor. Sık sık paylaştığı cesur pozları bazen geçer not alsa da bazen takipçiler tarafından hoş karşılanmıyor. Yaptığı paylaşıma ise kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. İşte Serel Yereli’nin kendine hayran bırakan o fotoğrafları….

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık