Masterchef'te gün geçmiyor ki olaylar bitmesin! Olaylı yarışmacı Fatma Nur Uçar Acun Ilıcalı'yı bile çıldırttı!

Masterchef Türkiye 2022 yarışması sezonuna bomba gibi bir başlangıç yaptı. Gün geçmiyor ki Masterchef Türkiye’de olaylar bitsin. Olayını yarışmacılardan birisi olan Fatma Nur Uçar Acun Ilıcalı‘yı bile çıldırttı.

Masterchef'te gün geçmiyor ki olaylar bitmesin! Olaylı yarışmacı Fatma Nur Uçar Acun Ilıcalı'yı bile çıldırttı!


Masterchef Türkiye her akşam TV8 kanalında ekranlarımıza gelmeye devam ediyor. Birbirinden farklı isimlerin bir araya geldiği yarışmada ana kadroya girebilmek için ciddi bir mücadele veriliyor. Her birinin kendine has farklı özellikleri bulunan yarışmacılar tavırları ile de dikkatleri çekiyor. Bunlardan bir tanesi de Fatma Nur Uçar. İşte haberimizin devamında Acun Ilıcalı’yı çileden çıkaran yarışmacıya cevabı sizlerle….

Masterchef Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı çileden çıktı.

Masterchef Türkiye 2022 tüm heyecan ile ekranlara gelmeye devam etmektedir. İzleyicilerin en sevdiği yemek yarışması haline gelen MasterChef Türkiye’de güncel olaylar da konuşulmaktadır. Somer Sivrioğlu Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini üstlendiği programda her bir yarışmacı farklı tarzları ile ön plana çıkmaktadır. Bu isimlerden bir tanesi de sosyal medya üzerinden sürekli olarak eleştirilere maruz kalan ve gündemden düşmeyen Fatma Nur Uçar. Sosyal medya üzerinden Fatma Nur Uçar şu yorumları aldı: “bu Fatma Nur denen herbokolog bence ilk haftadan gitmeli. Yoksa kimse bu programı izlemez. Şahsen ben gördükçe sinir krizi geçiriyorum.’  Yorumları ve daha niceleri geldi.

Acun Ilıcalı Fatma Nur’a ne dedi?

MasterChef Türkiye 2022’de iddialara göre Fatma Nur Uçar ve kanal sahibi olan Acun Ilıcalı arasında bir gerginlik yaşandı. İlginç tavırları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fatma Nur Uçar Acun Ilıcalı ile tartışma haline girmiş. Söylenen iddialara göre Acun Ilıcalı Fatma Nur Uçar’ın bu tavırlarına dayanamayarak kendisini yarışmadan göndermek istediğini söylemiş. Yarışmacı adaylarının ve yapım şirketinin araya girerek ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’yı sakinleştirildiği öğrenildi. Acun olacağının şefleri ziyarete geldiği esnada Fatma Nur ile gerginlik yaşadığı ve yarışmacıya “sen evine git biz seninle uğraşamayız” dediği iddia edildi. Acun Ilıcalı’nın bu zamana kadar zıt düştüğü sayılı yarışmacı arasına girmiş oldu.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler