Masterchef'in ünlü jurisinin Yemekteyiz görüntüleri tekrar viral oldu! "Bir de sonuncu mu olmuş yuh artık" dedirtti.

Masterchef Türkiye’nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın yemekteyiz görüntüsü olay oldu. Ünlü şefin eski görüntülerine birçok yorum geldi.

Masterchef'in ünlü jurisinin Yemekteyiz görüntüleri tekrar viral oldu! "Bir de sonuncu mu olmuş yuh artık" dedirtti.


Yemekteyiz programının 2011 yılında yayınlanmış olan “şefler” bölümüne Masterchef’in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya’nın katıldığı görüntüler tekrar gündem oldu. İşte haberimizin devamında Mehmet Yalçınkaya’nın Yemekteyiz’de ki görüntüleri sizlerle…

Masterchef Türkiye’nin jüri üyesi Yemekteyiz programına mı katıldı?

Türk televizyon tarihinin ilk yemek programlarından birisi olan Yemekteyiz’de yarışmacı olarak yer almış olan Masterchef Türkiye’nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın o görüntülerini görenler gözlerine inanamadı. İşte Mehmet Yalçınkaya’nın yarışmacısıyla jüri üyeliğine doğru giden performansını sizin için derledik.

48 yaşında olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Masterchef’te milyonlarca insan tarafından beğeni ile takip edilmektedir. Kendisi de leziz tabakların yaratıcısı olan şef, yarışmacıların korkulu rüyası Mehmet Yalçınkaya meğer bir zamanlar şu an kendinden çeken yarışmacıların yerindeymiş. Şimdilerde Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz programı aslında 2008 yılından beri evlerimize konuk olmaktadır. Mehmet Yalçınkaya’nın sevenleri tarafından ortaya çıkarılan eski görüntüleri kısa bir süre içerisinde gündem almayı başardı. Mehmet şef de 2011 yılında yemekteyiz yarışması ile şeflere özel hazırlanan hafta da seyirci karşısına çıkmıştır. Keçi sakallı ve uzun kıvırcık saçları ile diğer şef yarışmacılara ecel terleri döktüren Mehmet Yalçınkaya o günün yarışmacısı olan Burçin Hanımı bir hayli zorlamış.

Yemekteyiz Mehmet Şef’in görüntüleri

Masterchef Türkiye’nin jüri üyesi olan Mehmet Şef 2011 yılında katılmış olduğu Yemekteyiz yarışması ile gündeme geldi. Yemek bilgisi ve sivri dili ile yine gözler önünde olan Mehmet şef yapılan yemeklerin olmayan tarafını pat pat söylemekten de asla kaçınmamış. Ayrıca katıldığı sene yarışan Burçin Hanım’ın yemeklerine de masadan müdahalelerinden de çekinmeyen Mehmet şef yemek geç geldiği an kalkıp mutfağa kadar gitmiştir. Masterchef Türkiye yarışmasında yarışmacılara illallah ettiren şef aslında hep böyle biriymiş dedirtti. Eski halini gören hayranları da oldukça bu haber üzerine yoğunlaşıp Yemekteyiz’in o bölümlerini izlemişlerdir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu