Kripto Dünyasında Hızla Yükseliyor: Hukuk Dünyasına Odaklanan Kripto Varlık Escoin Token Nedir?

Global kripto ekosisteminde hızla yaygınlaşan Escoin, kripto piyasası tutkunlarına çok şey vadediyor!

Kripto Dünyasında Hızla Yükseliyor: Hukuk Dünyasına Odaklanan Kripto Varlık Escoin Token Nedir?

Kripto para dünyası oldukça hareketli! Ekosisteme her geçen gün yeni kripto varlıklar veya tokenler katılıyor. Escoin Token de bunlardan biri! “Emsalsiz ve legal” vurgusu ile hızla yükselen Escoin, Fincras & Invcras Digital Services OÜ firması bünyesinde kripto dünyasına katıldı. 2018 yılında Estonya’dan aldığı lisansı ile sektörde ismini çok önceden duyurmuş oldu. Whitepaper'daki yol haritası doğrultusunda yıllardır proje üzerinde çalışmaya devam ediyordu. Artık halka arz etmeye başladı. Hukuk sektörüne odaklanan token, bu özelliği ile eşsiz bir hizmet sağlıyor! Peki, Escoin Token nedir? Escoin’in kısa sürede elde ettiği başarının altındaki sır nedir? İşte cevapları…

Escoin Token nedir?

Escoin Token, yeni bir kripto varlık. “ELG” kısaltmasını kullanan token, ekosisteme yeni bir soluk getirdi. Eşsiz bir sisteme sahip Escoin’in kurucuları, “Yakın gelecekte bu eşsiz sisteme rastlanması mümkün değil!” diyor. Kendine özgü bir ekosistemi olan Escoin, avukat ve müvekkillerden oluşan binlerce kişilik bir network ağına sahip. Global kripto ekosisteminde hızla yaygınlaşan Escoin, kripto piyasası tutkunlarına çok şey vadediyor!

Escoin Token kaç dolar?

Kasım 2021 itibariyle Escoin, kripto para piyasalarında 3,10 dolardan işlem görüyor. Toplam arzı 250 milyon olan tokenin piyasa değeri de 210 milyon doları aşmış durumda. Proje timeline uygun olarak 20 milyon token planlanan tarihte yakıldı.

Global kripto para piyasalarında listeleniyor!

Escoin, Fincras&Invcras Digital şirketinin patentli markası olarak ekosistemde dikkat çeken bir hızla yükseliyor. Token, Coinmarketcap, Coingecko, Coinpaprika ve Nomics gibi kripto para platformlarında listeleniyor. Türkiye’de ise; Finexbox, DexTrade, Vindax, Bankcex, CoinBase ve Uniswap gibi kripto varlık platformlarında işlem görüyor.

Kripto piyasalarında 250’lik dilime girdi!

Escoin, işlem hacmi ile dikkatleri üzerine çekti. Bu durum, tokene talebi artırıyor. Coingecko ve Nomics’de listelenen ELG, bu piyasalarda kısa sürede 250’lik dilime girdi. Token, listelemedeki başarı çıtasını her geçen yükseltiyor.

Başarı tesadüf değil!

Escoin’in başarısı aslında hiç de tesadüf değil. Arkasında “Fincras&Invcras Digital Services OÜ” firmasının güvencesi var! Dijital varlıklarda önemli bir dinamik olan şirket, 2018 yılında kuruldu. Dijital para üretimi, fon yönetimi ve dijital varlık depolama gibi hizmetler sunan firma, ELG ile başarısını zirveye taşımayı hedefliyor.

Global Çapta Hukuki Çözümler

Escoin, hukuk dünyasında ülkeler arası sınırları kaldıran bir yapıya sahip. Hukuk firmalarını müvekkiller ile buluşturmayı amaçlayan token, dijital ortamda ortak çıkarlar etrafında iş birlikleri kurmaya olanak tanıyor. Escoin Whitepaper da bu iş birlikleri özelinde önemli detaylar içeriyor.

Escoin neden emsalsiz?

Escoin projesi, hızlı teslimat ve hızlı ulaşım gibi hizmetler sağlayan platformları birleştiren bir özelliğe sahip.  Proje, geniş global network ağı sayesinde bu sistemi dünya genelinde aktif etmeye odaklanıyor. Bu özelliği ile muadil projelerden ayrılarak, “emsalsiz” özellik kazanıyor. İlk başta temkinli yaklaşılan proje, yeni teknoloji ürünü algoritmalarla geliştirilmiş altyapısı ve kusursuz sistemi ile bu temkini güvene dönüştürmeyi başardı.

Escoin nelere çözüm buluyor?

Projeye dâhil olan şirketler, bulundukları ülkelerdeki uzman avukatlara kolayca ulaşabiliyor. Online görüşmeler ile zaman kaybı önleniyor. Avukat seçimi için birçok parametre sunuluyor. Avukatların dava portföyleri incelenebiliyor. Kalite kriterlerine göre derecelendirmeler sağlanıyor. Uzmanlık ve deneyime göre de fiyat teklifi alınabiliyor. Bununla birlikte vakalar için para transfer ücreti ödenmiyor. Yüksek hızda transfer olanağı sağlanırken, global çapta profesyonel avukatlar, küresel müvekkillerle çalışabiliyor.

Sistemde kaç ülkede kaç ofis var?

Escoin projesi, geniş bir hizmet ağı sunuyor. 142 ülkedeki 252 ofisten küresel ve yasal kaynaklara erişim olanağı sağlanıyor. Dünyanın dört bir yanından müşteriler, sınır ötesi işlemleri için uzman avukatlara ulaşabiliyor. Yerel yasalar, gelenekler ve yargı sistemleri gibi hassasiyetlere özen gösterilen sistemde, dünya genelinde herhangi bir yargı alanında hukukçularla müvekkilleri buluşturuyor.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler