Hepimizin kalbini fetheden Küçük İbo 37 yaşına geldi. Son halini görenler "bu o mu?" diyor

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın kucağına oturduğu Küçük İbo büyüdü. 37 yaşına gelen Küçük İbo’nun son halini görenler ‘o kişi ile bu kişi aynı mı?’ diye sorular gelmeye başladı.

Hepimizin kalbini fetheden Küçük İbo 37 yaşına geldi. Son halini görenler "bu o mu?" diyor

Küçük İbo’nun son halini görenler gözlerine inanamadı. Hülya Avşar’ın kucağına oturttuğu o çocuk şimdilerde 37 yaşında genç bir delikanlı oldu. Son halini görenleri hayrete düşüren Küçük İbo yeniden ortaya çıktı. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle….

Küçük İbo büyüdü mü?

90’lı yılların sonlarına doğru ünlenmiş olan çocuk şarkıcılardan Küçük İbo yine kendi adının verildiği dizi ve filmler ile döneminin minik yıldızı olmayı başarmıştır. Yanık sesinden dolayı İbrahim Tatlıses’in tahtına aday gösterilen Küçük İbo şimdilerde eski popülerliğini yakalayamasa da onu hatırlayan kişiler oldukça fazla. 12 yaşında çıkardığı bir albümle şöhreti yakalamıştı. Popüler olduğu zamanlarda televizyon programlarının gözde konuğu olan Küçük İbo’yu ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın kucağına oturtup sevdiği anlar ise çok konuşulmuştu. Şimdilerde 37 yaşında olan Halil İbrahim Küçük sahnelere tekrar bir dönüş yaptı. Küçük İbo kendisi hakkında şu ifadeleri kullandı. “12 yaşımda albüm çıkarmış olmam ve şöhret olmam hataydı. Şimdiki aklım olsa küçücük bir yaşta müzik dünyasına atılmazdım. Daha bilinçli daha sağlam adımlar atardım” diye konuştu.

Peki, Küçük İbo kim?

Asıl adı Halil İbrahim Küçük olan ünlü şarkıcı 21 Mart 1984 Şanlıurfa doğumludur. Şimdilerde Küçük İbo 37 yaşında olup sahnelere tekrardan dönüş yapmıştır. Sakarya üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünden mezun olan ünlü isim henüz daha küçük yaşlardayken büyük bir şöhrete sahip olmuştur. İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa’da vermiş olduğu konserde sahneye çıkarak şarkı söyleyen Küçük İbo şöhreti böylelikle yakalamış oldu. Küçüklükten sonra şöhreti bırakıp kendini okumaya adayan Küçük İbo şimdilerde mesleğe tekrar dönüş yapmaya çalışmaktadır. Bu haberi duyan takipçileri de Küçük İbo’nun eski anısı akıllarına geldi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı  Hülya Avşar’ın kucağına oturduğu dönemler de hayranlarının akıllarına gelmiş oldu.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu