Ezgi Sertel verdiği fazla kilolara gündeme düştü! Eşiyle birlikte denizde aşk tazeleyen çift görenleri kıskanırdı.

Ezgi Sertel bir deri kemik kalmıştı. Arka Sokaklar dizisinin Hakan’ı Ozan Çobanoğlu ile deniz de resmen romantizm yaşadılar.

Ezgi Sertel verdiği fazla kilolara gündeme düştü! Eşiyle birlikte denizde aşk tazeleyen çift görenleri kıskanırdı.

Ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu eşi Ezgi Sertel ile deniz de romantizm yaşadılar. Bu anları sosyal medya gündemine bomba gibi oturdu. 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü çift Ezgi Sertel ile eşi Ozan Çobanoğlu Bodrum’daki bir plajda görüntülendi. İşlerine bir süre ara verip tatile çıkan çiftin romantik anları ise objektiflere yansıdı. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu’nun denizde ki romantizmi

Ünlü sunucu Ezgi Sertel bir deri bir kemik kalmıştı. Arka Sokaklar dizisinin Hakan karakterine hayat veren Ozan Çobanoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuşlardı. İkili çıktığı Bodrum tatilinde denizde romantik anlar yaşadı. Ünlü çift 2020’de ikizleri Tibet ve Mert’i kucağına almışlardı. Ünlü sunucu Ezgi Sertel Instagram hesabından yaptığı son paylaşımı ile gündem olmayı başardı. Ekranların ünlü ismi olan Ezgi Sertel fotoğrafını paylaştı, yüzündeki değişim ise dikkatlerden kaçmadı. Ezgi Sertel’in estetik müdahalelerde bulunduğu yüzünün son hali takipçilerini ikiye ayırdı. Pek çok takipçisin sonucunu son halini beğenmedi. Ezgi Sertel’e şu ifadelerde bulundular: “ keşke eski halin olsaydı içten görüşlerin çok güzeldi.“ “yüzünün doğallığı tamamen gitmiş” “Estetik mi var yüzünüzde eski haliniz çok daha güzeldi.” tarzında yorumlar geldi. Son olarak verdiği kilolar ile dikkatleri üzerine çeken ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu ile Bodrum’da görüntülendi.

Ezgi Sertel’in yüzünde estetik mi var?

Ünlü sunucu Ezgi Sertel Instagram hesabına attığı fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti. Birçok kullanıcı yüzünde estetik olup olmadığını sorguladı. Arka sokakların başarılı oyuncularından Ozan Çobanoğlu Ezgi Sertel ile Bodrum Yalıkavak’daki bir sahilde görüntülendi. Ünlü çift işlerine ara vererek kendilerini tatile attılar. Oyuncu yoğun geçen çekimlerden fırsat bularak eşini tatile getirdiğini söyledi. Kendini denize atan ünlü çift deniz de kaldıkları süre zarfı içinde romantizm yaşamaya devam ettiler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı