Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Yengeç burcunu neler bekliyor? Yengeç burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Yengeç burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı Yengeç Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. 

1-2 Nisan tarihlerinde ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda yada varsa evliliğinizde bir takım sonlanmalar, sıkıntılar karşınıza gelebilir. Bir karara varabilirsiniz yada bir takım engellerle karşılaşabilirsiniz. 

4-5 Nisan'da desteklenmediğiniz tarihlerden bir tanesi. Özellikle hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda 4-5 Nisan'a denk gelecek günlerde önemli adımlar atmamaya özen gösterin. 

Merkür geriliyor, merkür sizin kariyer ve iş alanınızda geriliyor sevgili Yengeç'ler. Bu yüzden 15 Nisan'a kadar beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Toplum önü konuşmalarınızdan, insanlarla olan bağlantılarınızdan dolayı yanlış ifadelere açık olacaksınız. 

16 Nisan'da oluşacak Yeni Ay kariyer ve iş hayatınızda önemli adımların habercesi. Artık gönül rahatlığıyla projelerinizi devreye sokabilirsiniz. 

24 Nisan'dan sonra biraz sosyal çevrenizi ilişkilerinizi gözden gericeğiniz bir döngüye girip, olayları geriden bakmanızı sağlayacak. Yalnız kalmak hoşunuza gidecek. 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş