Terazi burcu haftalık burç yorumu 19 Mart - 25 Mart 2018

Sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar 19 - 25 Mart 2018 haftası Terazi burcunu neler bekliyor? Bu hafta Terazi burcu neler yaşayacak? Terazi burcunun aşk durumu nasıl? Cevapla.tv Uzmanı Hande Kazanova 19 - 25 Mart 2018 haftası Terazi burcunu yorumladı.

Terazi burcu haftalık burç yorumu 19 Mart - 25 Mart 2018

Sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların karnesine baktı. 

Bu haftabaşı özel hayatınızda duygusal olarak çabuk karar değiştirmeye meyilli olabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edecek, sevginizi daha çok güçlendireceksiniz. İş alanlarınızdaki yoğunluklarınız sizi yorarken, farklı alanlardan destek almalısınız. 

Salı gününden sonra artık ilginizi daha çok özel hayatınıza, evliliğinize veya birebir ilişkilerinize kaydıracaksınız. Bu dönem ilişkileriniz size yol gösterebilir. Diğer insanlara bağlı olmak, onlardan destek görmek önem kazanabilir. Yine bu Salı sevdiğinizle aranızı düzeltmek, ilişkilerinizdeki sorunları konuşmak için harika birgün olabilir. 

Cuma günü Merkür gerilemeye başlıyor. Bu süreçte ilişkilerinizdeki iletişiminizde sıkıntılara ve yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Eski bir konu yeniden gündeme gelebilir. Eski ilişkiler aklınıza düşebilir veya haber alabilirsiniz. 3 hafta boyunca ortaklı işlerinizde önemli adımlardan ve başlangıçlardan kaçının. İmza atmayın, yeni bir projeye başlamayın. Yapmak zorunda kalırsanız şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin.

Cumartesi günü sevdiğinizle olan ilişkinize dikkat edin. Şüpheci, eleştirel  tavırlarınız özel hayatınızda gerilimlere sebep olabilir. Aranızdaki gerginliklerin sevginizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir