Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Terazi burcunu neler bekliyor? Terazi burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Terazi burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı Terazi Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. 

"31 Mart'da gerçekleşen Dolunay etkisi Nisan başında da etkisi olacak sevgili Terazi ve Yükseleni Terazi olanlar. Hayatınızla ilgili hassas bir takım konu ve olayları karşınıza getirecek. Hem özel hayatınız hem kendi kişisel kararlarınız bu Dolunay'ın konularından.

2 Nisan'da aile hayatınıza dikkat etmenizi tavsiye edeceğiniz. Atmak istediğiniz adımlar, girişimler bu konuda sizi desteklemeyecek engellerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Gayrimenkul alım, satım yada kiralama gibi işleriniz varsa burada biraz zorlanabilirsiniz.

15 Nisan'a kadar Merkür gerilecek. Merkür ikili ilişkiler ve özel hayatınız yönünde geriliyor. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılara dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bu dönemden kaynaklı olarak ev hayatınızda bir takım sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Karar almak için uygun bir zaman dilimi değil.

15 Nisan'a kadar önemli kararlar almayın. 16 Nisan'da özel hayatınızı ilgilendirecek bir Yeni Ay gerçekleşicek. Bu Yeni Ay ve sonrası kararlar alabilirsiniz. 

24 Nisan'da seyahatleri seveceğiniz, dış ortamlardan keyif alacağınız, yabancı insanlar ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde eğitim hayatınız hızlanabilir.  

30 Nisan'da gerçekleşecek olan Dolunay, para alanınızı tetikleyecek. Elinize para geçebilir. Bu Dolunay'da bu parasal konuların hayatınızı güzelleştirdiğini göreceksiniz."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş