Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Oğlak burcunu neler bekliyor? Oğlak burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Oğlak burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı Oğlak Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı.

"31 Mart'daki Dolunay'ın etkisiyle Nisan ayına giriş yapacaksınız sevgili Oğlak ve Yükseleni Oğlak olanlar. Bu Dolunay sizin kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşti. Ailenize daha fazla odaklandığınız bir dönem içersindesiniz. Önemli bir iş konusu bu Dolunay'la beraber gündeminizin tam ortasına yerleşmiş olabilir.Önemli bir takım adımlarınız ve girişimleriniz varsa bu noktada biraz sıkıntı yaşabilirsiniz. Dizlerinize, kemiklerinize, cildinize dikkat edin. Spor yaparken kendinizi çok zorlamamaya çalışın. Ev hayatınızda hayatın sizi çok fazla desteklemediğini göreceksiniz. 

15 Nisan'a kadar Merkür geriliyor. Merkür sizin ev, aile alanlarınızda geriliyor ve yanlış anlaşılmalara açık bir döngüye gireceksiniz.

16 Nisan'daki Yeni Ay ev, aile yuva alanlarınızda önemli kararlarınızı hareket geçirdiğiniz bir ay olacak. Alım satım işlerinizde önemli başlangıçları güzel bir dönem olarak kullanabilirsiniz. 

24 Nisan'dan sonra iş alanlarınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Önemli iş ilişkileri devreye girecek. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla daha fazla ilgileneceksiniz. Yemeye içmeye düşkünlüğünüz artabilir.

30 Nisan'da gerçekleşicek Dolunay ile beraber sosyal çevrenizin hareketlendiğini göreceksiniz. Gelecek ile alakalı alacağınız kararlar 30 Nisan tarihiyle bağlantılı olacak."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş