Hande Kazanova'dan Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (4 - 10 Haziran 2018)

Herşeyi geri plandan takip ettiğiniz, kendinizi çok fazla ön plana çıkartmak istemediğiniz bir döngü içersindesiniz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova Yengeç burcunun karnesini inceledi.

Hande Kazanova'dan Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (4 - 10 Haziran 2018)

Bu hafta Yengeç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 4 - 10 Haziran 2018 haftası cevapla.tv sitesinde burçları yorumladı. 

Bu dönem önemli adımlar için harekete geçme dönemi değil, plan yapma ve gözlemleme dönemi. Bu dönem sizin döneminiz sevgili Yengeçler. Senede bir kere böyle bir dönem bütün burçlar için geçerlidir. Hayatı şöyle bir gözlemleyin, nelerin değişmesi gerektiğine karar verin. Çarşamba ve perşembe günlerine dikkat etmekte fayda var. Bir takım önemli işleriniz, yurtdışı bağlantılı konularınızda alacağınız destekler sizi yanıltabilir. Cuma ve cumartesi günleri hızlı ve aktif zamanlar sizi bekliyor. Pazar günü arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber kısa vadeli planlar içersine girebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!