Hande Kazanova'dan Haftalık Terazi Burcu Yorumu (4 - 10 Haziran 2018)

Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, dış ortamlara bağlı konular ve herşeyden önemlisi kendi gelecek planlarınızın devrede olduğu haftalardan bir tanesi sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova Terazi burcunun karnesini inceledi.

Hande Kazanova'dan Haftalık Terazi Burcu Yorumu (4 - 10 Haziran 2018)

Bu hafta Terazi burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 4 - 10 Haziran 2018 haftası cevapla.tv sitesinde burçları yorumladı. 

Riskli bir takım işleriniz varsa risk almaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlerini çok fazla zorlamamakta fayda var. Yanılmalar, hayal kırıklıkları devrede olacak yada bu dönemde çarşamba ve perşembe günü bir iş gelebilir karşınıza, bir konuşma yapabilirsiniz veya bir seyahat ortaya çıkabilir. Siz herşeyin güzel olacağını düşünürken ilerleyen zamanlarda aslında bu işin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günü özel hayatınıza yatırım yapacak, sevdiğiniz insanla gezip tozmak isteyebilirsiniz. Pazar günü ise biraz nefes almak için kendinize vakit yaratabilirsiniz sevgili Teraziler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!