Hande Kazanova'dan Haftalık Başak Burcu Yorumu (4 - 10 Haziran 2018)

Bu hafta konuşma ve görüşmelerin önem kazandığı, iş hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular, yeni adımlarınızı şekillendireceğiniz haftalardan bir tanesi sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova Başak burcunun karnesini inceledi.

Hande Kazanova'dan Haftalık Başak Burcu Yorumu (4 - 10 Haziran 2018)

Bu hafta Başak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 4 - 10 Haziran 2018 haftası cevapla.tv sitesinde burçları yorumladı. 

Günlük hayatınızın ritmi önem kazanıyor. Daha önceden yapamadığınız yarım kalmış, kayıplar yaşadığınız konu ve olayları netleştirmek için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yanıltıcı etkiler devrede olacak. Kariyeriniz ve göz önünde bulunacağınız ortamlarda partnerinizden, ortağınızdan alacağınız fikirler sizin üzerinizde yanlış etkiler yaratabilir. Hem özel hayatınızda, hem iş hayatınızda gözünüzü dört açmalısınız. Sosyal çevre ilişkilerinizi de dikkat etmeniz gerekecek. Cuma cumartesi günleri parasal konular devrede olurken, pazar günü gezmekten ve dolaşmaktan mutluluk duyabiliriz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...