Hande Kazanova Temmuz Ayı Yengeç Burcu Analizi

Kişisel girişimleriniz ve maddi konular Temmuz ayında daha fazla ön planda olacak sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Yengeç burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Yengeç Burcu Analizi

Bu ay sizin için önemli bir ay çünkü önemli girişimleriniz, atılımlarınız adına sizi destekleyecek sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

 Diğer taraftan 13 Temmuz’da bir Güneş tutulması gerçekleşecek eğer doğum gününüz 13 Temmuz artı, eksi üç gün yakınındaysa bu seneyi diğer senelere nazaran unutamayacaksınız hayatınızda büyük değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi zorlayacak elbette, rahatlıkla gelmeyecek bir mücadele gerektirecek ama bunun sonucunda geriye dönüp baktığınızda aslında hayatınızda olması gereken konu ve olayların olduğunu farkedeceksiniz.

5 Temmuz şanslı tarihlerden bir tanesi özellikle özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde çocuklarınızla olan bağlantılarınızda, sanatsal işlerinizde, girişimlerinizde hayat sizi destekleyecek.

10 Temmuz’da jüpiter’in düzelmesi şansınızı arttıracağınız bir döngü içersine girdiğinizi de gösteriyor.

26 Temmuz’da merkür geriliyor. Merkür sizin para alanlarınızda gerileyecek bu yüzden önemli ticari bir takım atılımlarınız, parasal yatırım yapacaksanız eğer Merkür gerilerken bunları yapmamanız önemli olacak.

27 Temmuz önemli bir tutulma yaşanacak Ay tutulması. Bu tutulma sizin ortak para alanlarınızı tetikleyecek, bir borç yada ödemenin gündeme gelmesi, eşinizin yada partnerinizin hayatında bir takım değişimlerin olması ve sizin bu konuya vereceğiniz tepkiler, beklenmedik olaylarla beraber bu Ay tutulmasında hayatınızı ve etrafınızda olup biten olayları şekillendirecek sevgili Yengeç’ler. Hayatınızda değişimlere şimdiden yavaş yavaş yer açmaya özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini