Hande Kazanova Temmuz Ayı Yay Burcu Analizi

Ortak parasal konular, maddi alan, seyahatleriniz ve farklı ortamlar size göz kırpacak sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Yay burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Yay Burcu Analizi

Kendinizi daha büyük bir noktadan gördüğünüz, kendi içsel eğitiminize önem verdiğiniz bir döngü içersinde olacaksınız sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

5 Temmuz’da maddi konularda güzel sonuçlar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Borcunuz varsa borcunuzu yapılandırabilir yada cebinize girecek olan parayla yüzünüzün güldüğünü görebilirsiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, kendinizle olan bağlantınızı daha da kuvvetlendireceğiniz bir döngü içersine gireceksiniz hayata ve kendinize olan inancınız bu süreç içersinde artacak. Venüs’ün başak burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz, patronlarınız ve üstlerinizle doğru bağlantılar içersine gireceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. 10 Temmuz sonrası 3 hafta boyunca önemli işlerinizde çok konuşalacaksınız.

13 Temmuz’da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ortak parasal konularda önemli başlangıçları karşınıza getirebilir. Eşinizin yada partnerinizin parasal konularında da bir açılım yada beklenmedik bir olay devrede olacak bu tutulmayla beraber yada bir miras yada beklediğiniz bir ödeme bu dönemde daha fazla hayatınıza yer edecek.

26 Temmuz’da oluşan Merkür gerilemesi seyahat, eğitim, hukuki konularda karşınıza gelecek. Seyahat halindeyseniz, önemli bir işiniz varsa bu dönemde yanlış anlaşılmalar aksilikler devrede olabilir.

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması yakın çevre alanlarınızı etkileyecek ve duygusal bir takım kararları da devreye de sokucak. Bugünlerde duyacağınız haberlerle biraz hayata olumsuz, ters ve tepkili bakabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık