Hande Kazanova Temmuz Ayı Terazi Burcu Analizi

Kariyeriniz ve sosyal çevre konularınız ön planda olacak sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Terazi burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Terazi Burcu Analizi

Kendinizi göstermeyi sevdiğiniz bir dönem, eşiniz varsa eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylarında hızlandığını görebilirsiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Diğer yandan sosyal çevreniz arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda bu ay oldukça önemli olacak.

5 Temmuz iş ile ilgili konularda güzel şansların ve fırsatların geldiği tarihlerden parasal konularda kendinizi mutlu ve iyimser göreceksiniz aynı zamanda yaptığınız işlerin karşılığını aldığınızda farkedeceksiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, maddi konularda sıkıntı yaşadığınız, gerileme yaşadığınız sıkıntıları 10 Temmuz sonrasında geride bırakmaya başlıyorsunuz. Kasım ayına kadar maddi konularda en şanslı burç olarak karşımıza çıkabilirsiniz yada sizde bunu hayatınızda hissedebilirsiniz sevgili Terazi’ler.

13 Temmuz’da oluşacak Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli adımları karşınıza getirebilir. Büyük bir işe başlayabilirsiniz, büyük bir proje’nin içinde yer alabilirsiniz eşinizin ailesininde de önemli değişimler, dönüşümler, başlangıçlar bu tutulmayla birlikte devrede olabilir ama bu tutulmanın bir özelliğide var. Sonuçta bu o kadar kolay olmayacak. Aile hayatınızdaki oluşumlar tüm bu adımlarınızı zorlaştırabilir. Aynı anda birden fazla cephede savaşıyor olabilirsiniz hem işiniz, hem özel hayatınız, hem aileniz ile ilgili üzerinizde hissettiğiniz bu baskı bu tutulma zamanı biraz sizi yorabilir.

26 Temmuz’da Merkür geriliyor, arkadaş ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor daha önceden tanıdığınız arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilir iletişim haline girebilirsiniz. Diğer yandan önemli bir takım organizasyon, davet, aktivite gibi işleriniz varsa bu alanlarda yanlış anlaşılmalar yada bazı işlerinizde sıkıntı ve sorunlarınız devrede olacak.

27 Temmuz’da Ay tutulması var ve bu ay tutulması aşk hayatınızı ve özel alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenize odaklı olduğunuz bu döngü içersinde aşk hayatınızda önemli kararlar devrede olabilir. Çoçuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınıza bu dönemde çok fazla zorlamayın. Sanatsal ve kreatif işlerinizde daha sakin bir şekilde hareket etmeye özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi