Hande Kazanova Temmuz Ayı Koç Burcu Analizi

Temmuz ayına ailevi ilişkileriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Koç burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Koç Burcu Analizi

Özel hayatınız, aşk ve çocuğunuzla ilgili konu ve olayların bu ay içersinde ön planda olduğunu söyleyebiliriz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Aileniz için yapılması gereken konular daha fazla Temmuz başında devre de olurken, 10 Temmuz’da jüpiter’in düzelmesiyle beraber ortak para alanlarınızda yaşadığınız bir takım sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. Ortağınız, eşiniz, partrenizin hayatında parasal konularda güzel adımlar 10 Temmuz ve sonrasında devreye girmeye başlayacak.

10 Temmuz’da venüs Başak burcuna geçiyor daha fazla iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz eğer bir yerde çalışıyorsanız çalışmaktan mutluluk duyacaksınız. Bu ay özellikle iki tane tutulma dikkat çekiyor.

13 Temmuz’da gerçekleşecek Güneş tutulması ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşecek. Ailevi konularda beklenmedik hızlı başlangıçlar bu tutulmayla beraber karşınıza gelebilir. Kolay idare etmek yada başa çıkmak bu dönemde kolay olmayacak sizi bazı noktalarda zorlayabilir.

26 Temmuz’da Merkür gerilemesi yaşanıcak. Merkür gerilemesi aşk ve çocuklarla olan bağlantı alanınızda gerçekleşeceği için hem aşk hayatınızda hem de çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bu dönemde dikkatli olmak gerek.

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması, sosyal çevre alanlarınızda arkadaşlık ilişkilerinizde bir kaç gün boyunca sizi hassas kılabilir. Arkadaşlarınızla bu dönem içersinde çok fazla didişmeye, sürtüşmemeye özen gösterin. Sosyal çevrelerde hırsınızı başka insanlardan çıkarma etkiniz yüksek olabilir yada bazı konularda fikrinizi savunurken diğer insanları göz ardı edebilirsiniz sevgili Koç’lar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı