Hande Kazanova Temmuz Ayı İkizler Burcu Analizi

Maddi konular ve yakın çevrenizle beraber atacağınız adımlar Temmuz ayında bir hayli etkili sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında İkizler burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı İkizler Burcu Analizi

Hemen Temmuz başında iş hayatınızda güzel şanslar yakalayacaksınız. İş alanlarınızdaki fırsatlar ve şanslar maddi olarak size geri dönebilir yada kazanımlarınızı bu dönemde arttırabilirsiniz sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, jüpiter sizin iş, hizmet, sağlık alanlarınızda ilerliyordu ve Mart ayından bu yana bu alanlarda geri çekilmeler ve bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşmış olabilirsiniz.

10 Temmuz ve sonrasında artık iş hayatınızda, yapılması gereken günlük hayatınızın ritminde daha şanslı, bolluk ve bereketli bir hava hakim olacak. Biraz kilo alımınızı arttıracağınız döngülerden bir tanesi bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

13 Temmuz’da oluşacak Güneş tutulması sizin elinize bir para geçirecek. Uzun zamandır uğraştığınız bir işin çabalarını bu tutulma zamanı alabilirsiniz, bir yere borç vermiş olabilirsiniz borç size geri dönmüş olabilir. Bu dönemde cebinize girecek olan parayla ilgileneceksiniz.

26 Temmuz’da Merkür gerilemesi var, Merkür sizin iletişim alanınızda gerileyecek sevgili İkizler. Bu yüzden elektronik eşyalarınıza, aletlerinize bu dönemde önem gösterin, yakın çevre iletişiminize daha fazla dikkat edin, büyük bir anlaşma yada borcun altına girmemeye çalışın lütfen.

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması seyahatlerinizi hızlandırabilir, yabancı insanlarla olan yapılacak işlerinizde hırslı yönleriniz ön plana çıkacak bazı kavgalar, sürtüşmeler yada tepkiler bu ay tutulmasıyla beraber devrede olabilir. Özellikle tatildeyseniz kazalara meyil edecek durumlardan uzak durmaya çalışın.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı