Hande Kazanova Temmuz Ayı Boğa Burcu Analizi

Hem yakın çevre iletişiminiz hem de ailevi konularınız bu ay ön planda olacak sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Boğa burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Boğa Burcu Analizi

5 Temmuz’da özel ilişkilerinizden ve hayatınızdan güzel destekler alacaksınız sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

İletişime dayalı ortaklaşa atılacak adımlarda şans yüzünüze gülebilir. 10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor. Jüpiter sizin ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerilemekteydi ve bu alanlarda uzun zamandır düşündüğünüz, harekete geçmekte zorlandığınız konuların artık geride kaldığını göreceksiniz.

10 Temmuz itibariyle daha fazla aşkı hayatınıza almak, çocuğunuz varsa çocuğunuzun ilgi alanlarına yönelmek, sanatsal ve kreatif işlerinizde kendinizi ön plana çıkartıcak ve eğitime dayalı her tür konuda kendinizi göstereceksiniz. Bu ay iki tane tutulma var.

13 Temmuz’da Güneş tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma sizin yakın çevre, akraba, kuzen, kardeşlerinizin hayatında önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Siz de bu olaylara şahit olabilirsiniz yada sizin alacağınız kararlar onların hayatını etkileyebilir. Diğer yandan iletişime dayalı her tür işte yada girişiminizde de hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bir takım krizlerle uğraşmak bu tutulmanın etkilerinden olacak.

14 Temmuz, 22 Temmuz olumlu zamanlar ama 26 Temmuz’da Merkür gerilemeye başlayacak Merkür sizin ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyecek sevgili Boğa’lar.

26 Temmuz’dan sonra 3 haftalık dönem içersinde gayrimenkul girişimlerine girişmemek faydalı olacaktır.

27 Temmuz’da Ay tutulması var. Bu ay tutulması kariyerinizde önemli duygusal ve hassas konuları karşınıza getirecek. Hırslı olabilirsiniz, öfkeli olabilirsiniz, yaşadıklarınız size farklı geliyor olabilir ama bu tutulmayla beraber kariyeriniz yeniden şekillenicek. Ay sonunda ise kariyer ile ilgili konularda hızlı değişimler biraz daha riskli konuları hayatınıza taşıyacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini