Hande Kazanova Temmuz Ayı Başak Burcu Analizi

Sosyal çevre ilişkileriniz, yeni ortamlar, kendinizi geri plana çekme isteğinizin yüksek olduğu zamanlar sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Başak burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Başak Burcu Analizi

Hayatı anlamlandırmak, plan yapmak, dinlenmek istediğiniz bir döngü içersindesiniz ama sosyal çevrenizdeki hareketlilik ve hızlılık buna çok da imkan vermeyebilir sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Arkadaşlarınızla beraber yaşadığınız bir takım olaylar sizi net bir şekilde aydınlatacak.

5 Temmuz’da yine sosyal çevrenizden göreceğiniz desteklerle şanslı, mutlu ve iyimser hissedeceksiniz.

10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, iletişimsel işlerinizde ve yakın çevre konularınızda bir rahatlama hissedeceksiniz bu dönem sonrasında sosyal medya’yı kullanmak yada iletişimsel işlerinizin üzerine düşmek içinde şanslı bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

10 Temmuz’dan sonra kendinizi değiştirmek, görüntünüzü değiştirmek, belki alışverişe çıkmak, sosyalleğinizi arttırma gibi etkileriniz devrede olacak. Siz kendinizi önemsedikçe insanlar da sizin üzerinize daha fazla düşebilir sizi daha fazla çekici bulabilirler.

13 Temmuz’da oluşacak güneş tutulması sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor çevrenizi değiştirebilirsiniz, özel hayatınızda alacağınız bir karar yada özel hayatınızdaki bir insanın sizin üzerinizde yapacağı bir etki çevresel olayları karşınıza getirebilir. İşinizi değiştirebilir, özel hayatınızdaki insanı değiştirebilirsiniz, çevrenizi değiştiriyorsunuz ama bu yeni çevre size yeni kapılar aralıyacak.

26 Temmuz’da merkür gerilemeye başlıyor ve merkür eski konuları yeniden karşınıza getirecek daha önceden çözmediğiniz ne varsa bu Merkür gerilemesinde bunu çözmek durumundasınız sevgili Başak’lar. Hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlardan uzak durun, daha önceden yaptığınız tamamlamadığınız işleri bitirmeye çalışın.

27 Temmuz’daki ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek yani iş hayatınızda duygusal kararlar devrede olabilir ani atılımlara da meyilli olacaksınız. Bu dönemde tepkinizi, öfkenizi kontrol etmeye çalışın özellikle de sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi