Hande Kazanova Temmuz Ayı Aslan Burcu Analizi

Kendinizi daha iyi hissedebilmek için gücünüzü toparlamaya ihtiyacınız var sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Aslan burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Aslan Burcu Analizi

Çok fazla kendinizi geri plana çekmeyin önemli konuşmalar, görüşmeler, kendinizi ön plana çıkarma gibi etkileriniz bu ay devrede olacak sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

5 Temmuz şanslı tarihlerden bir tanesi ailevi konularda, evinizle ilgili, gayrimenkul ile ilgili konularda özellikle yurtdışında bir yatırım yapmak istiyorsanız desteklendiğiniz bir dönem.

10 Temmuz’da jüpiter’in düzelmesiyle beraber ev, aile ve yuva alanlarınızda uzun zamandır yaşadığınız bir takım aksilikler varsa bu sorunların gittiğini ve normale döndüğünü görebilirsiniz.

13 Temmuz’da güneş tutulması var bu güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor yani beklenmedik olana açık olmanız gereken bir dönem, çok büyük girişimlerde bulunmamanız gereken bir tutulma. Biliyorsunuz güneş tutulması başlangıçlarla alakalı, ilerlemelerle alakalıdır ama bu sizin kadersel ve kapalı alanınızda gerçekleştiği için büyük ilerlemelerdense kendinizi tanıyacağınız, zor ve kötü alışkanlıklarınız varsa bütün bunları geride bırakacağınız bir döngü olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışında yada beklenmedik yerlerde değişik etkiler devrede olacak bu tutulmayla beraber sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

26 Temmuz’da merkür gerilemesi sizi zorlayabilir, çünkü sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kişisel girişimleriniz, konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir kendinizi ifade ederken daha net konuşmaya dikkat edin.

27 Temmuz’daki oluşacak Ay tutulması özel hayatınız ve ilişkilerinizde sizi zorlayabilir önemli bir duygusal mesele, eşinizin yada partnerinizin hayatındaki bir olay sizin hayatınızda da önemli kararlar almanızı sağlayacak. Ne yaşarsanız yaşayın karşı tarafı düşünmeye gayret edin, onun yerine kendinizi koymayı unutmayın yoksa ilişkinizde çok fazla gerilmelere yer vermiş olursunuz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı