Hande Kazanova Temmuz Ayı Akrep Burcu Analizi

Seyahatler, fikirler diğer yandan kariyerinizle ilgili önemli oluşumlar ile başlıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarında Akrep burcunu inceledi.

Hande Kazanova Temmuz Ayı Akrep Burcu Analizi

Toplumsal konularla daha fazla ilgili olacaksınız, göz önünde olmak isteyeceksiniz, diğer insanlarla paylaşım halinde olacaksınız bu ay içersinde ve seyahate dayalı, eğitime dayalı işleriniz ön plana çıkıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

5 Temmuz tarihinde desteklenicek ve hayatınıza güzel sonuçlar getirecek. 10 Temmuz’da jüpiter düzeliyor, jüpiterin düzelmesiyle beraber 10 Kasım’a kadar daha hızlı hareket edeceğiniz şansı bereketi bolluğu kendi üzerinizde göreceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döngüye giriyorsunuz.

13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulması seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki meseleler ticari adımlarınızı hızlandırabilir bu alanlarda hızlı gelişmeler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

26 Temmuz’da merkür gerilemeye başlayacak. Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda geriliyor sevgili Akrep’ler. Bu yüzden göz önünde olacağınız ortamlarda iletişiminizde gereğinden fazla dikkat etmeniz önemli olacak. 3 hafta boyunca büyük iş değişimlerinden, büyük girişimlerden kaçının diğer insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda yanlış anlaşabilirsiniz.

27 Temmuz’da oluşacak Ay tutulması ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı ve beklenmedik duygusal kararları karşınıza getirebilir. Aile büyüklerinizden bir tanesiyle hiç beklemediğiniz bir kavga yada sürtüşme içinde bulunabilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş işlerin üzerine gidebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık