Hande Kazanova Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumu

12 Hazirana kadar biraz yorgun isteksiz olayları geldiği gibi karşılamakta zorlanan bir etki devrede olacak ama 12 Hazirandan sonra Merkür sizin burcunuza geçiyor sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumu

Hayatınızla ilgili önemli konuşmaları ve görüşmeleri hızlandıracak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, daha ön plana çıkmak için uğraşacaksınız. Haziran başı olumlu etkiler devrede özellikle aşk hayatınız ve özel ilişkilerinizde kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz  ama 6 ve 7 Haziran tarihlerine dikkat edin çünkü geri planda durduğunuz çok fazla hayatın içerisine dahil olmak istemediğiniz bu döngü içerisinde daha az tanıdığınız insanlar kafanızı belirli konularda karıştırabilirler. Hem iş girişimlerinizde hemde para ile konularda çok fazla başkalarının sözüne kanmamaya yada onların peşinden gitmemeye özen gösterin sevgili yengeçler. 13 Haziran da oluşacak yeni ay diğer burçların aksine hiç bir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yüzden bu yeni ayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak psikolojik anlamda kendinizi yenilemek olarak kullanabilirsiniz. 21 Hazirandan sonra güneş sizin burcunuza geçecek, sağlığınızda gözle görülür bir düzelme, kendinizi iyi hissetme, kendinize olan güveninizin artması gibi etkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. 26 Haziran da Mars gerilemeye başlıyor, 27 Ağustosa kadar Mars gerileyecektir. Ama ağustosun ortalarına kadar ortak parsal konularda bu gerilemeyi yaşayacaksınız.

Eşinizin, partnerinizin parasal girişimlerinde bir takım sıkıntı ve problemler ön plana çıkabilir  yada sizin ortak parasal değerlerinizde, ortak para birikimlerinizde bir takım sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz vardır. Büyük bir borcun altına bu dönemde girmeyin, satış yapabilirsiniz ama herhangi bir şekilde bir yatırıma yönelik alım yapmamaya çalışın lütfen sevgili yengeçler.

28 Hazirandaki dolunay özel hayatınızı tetikleyen dolunaylardan bir tanesi olacaktır. Kendi kişisel girişimlerinize yada kendi kişisel hayatınıza önem verdiğiniz bu dönemde belki de ihmal ettiğiniz özel hayatınız tehlike sinyalleri çalabilir yada tam tersi uzun zamandır kendinize yönelik bir takım adımlar atmayı düşünüyordunuz şimdi artık özel hayatınıza bir insan dahil olabilir sevgili yengeçler.  Bu dolunay daha çok ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa atılacak adımlar anlamında iniş çıkışlarla dolu bir dolunay olacaktır. 29 Hazirandan sonra ise parasal konularda hayatınızı daha rahat idame ettirecek koşulları kendinizde bulacaksınız.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi