Hande Kazanova Haziran Ayı Yay Burcu Yorumu

Bu ay daha çok özel ilişkilerinize odaklı olacaksınız ve 1 Haziran da yine parasal konularda çok güzel şansların ve fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Yay Burcu Yorumu

6 ve 7 Haziran ailevi konular, ikili ilişkilerde atılacak adımlar anlamında sizi çok fazla desteklemeyecek. Bu alanlarda yanılgılarınız, aldanmalarınız ve aldatılma gibi etkiler devrede olabilir, önemli işleriniz varsa bu tarihlerde içerisinde yapmamaya özen gösterin. 12 Haziran itibari ile daha fazla parasal konuların üzerine düşebilirsiniz. Çözüme yönelik hareket edeceksiniz bu dönem içerisinde. 13 Haziran da oluşacak yeni ay özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde önemli kararlarınızı devreye koyabilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız, söz nişan düşünüyorsanız, yeni bir insanla mı tanışacaksınız, taşınacak mısınız, bütün bunlarla ilgili önemli başlangıçlarınızı 13 Haziranda oluşacak yeni ayla beraber devreye koyabilirsiniz. 13 Haziran itibari ile artık daha fazla seyahatleri önemseyeceğiniz seyahate gitmekten mutluluk duyacağınız, değişik insanlar ve kültürlerle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

21 Haziran da güneşin yengeç burcuna geçmesi ile beraber parasal konular hala tamamlanmamış konu ve olaylara tüm kimliğinizi verecek yada bu alanda kendinizi ön plana çıkartacaksınız, sevgili yaylar. 26 Haziranda Mars geriliyor, Mars sizin iletişimsel alanınızda gerileyecek yakın çevre, akraba ve kardeşler alanında gerileyen Mars bu alanlarda size sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Yani yakın çevrenizde kim varsa akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenlerinizle olan girişimlerinizde ve bağlantılarınızda sıkıntı ve problemler ile karşılaşabilirsiniz. Onların hayatındaki sıkıntı ve problemlere şahit olabilirsiniz. Yada yakın çevrenizde ki insanlarla yapacağınız önemli bir takım girişimleriniz varsa bu dönemde başlattığınız işlerin hiçte istediğiniz gibi ilerlemediğini görebilirsiniz, sevgili yaylar. Bu yüzden ağustos sonuna kadar önemli girişimlerde uzak durmaya çalışın. 28 Hazirandaki dolunay elinize bir para geçirebilir, ortak parasal konulara zaten üzerine düştüğünüz, çözüm üretmeye çalıştığınız aylardan bir tanesi işte şimdi attığınız adımların belki de aile içinde başlattığınız reformların verdiğiniz kararların sonuçlarını bu dolunay ile beraber alabilirsiniz.

Ne adım attıysanız onun karşılığını alacaksınız. Eğer olumlu bir şey başlattıysanız cebinize para geçebilir ama  göz göre göre sinyal veren bir durumu düzeltmeyin hasır altı ettiyseniz işte bu nokta da 28 Haziran da oluşacak dolunay parasal konularda sizi biraz zorlayacak, sevgili yaylar. 29 Hazirandan sonra ise artık çok fazla her şeyi önemsemeyecek dolaşmayı, gezmeyi hayatınızın merkezine koyacaksınız.

Güzel bir ay olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler