Hande Kazanova Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumu

Dış ortamlarda seyahatlerde ister tatil ister iş seyahati olsun önemli konuşmalar ve görüşmeler hayatınızı hareketlendiriyor sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumu

Yine öğrenci teraziler için aslında eğitim hayatlarının son dönemlerinde güzel gelişmelerin oluşacağını söylemekte de fayda var. Kendinizi geliştireceğiniz konulara yönelik bir ay içerisinde olacaksınız. Diğer yandan yine patronlarınızla ve üstlerinizle kariyerinizde güzel konuşmalar istediğiniz sonuçların karşınıza gelmesi gibi etkilerde devrede olacaktır. 1 Haziranı bu anlamda iyi kullanmaya özen gösteriniz. 6 ve 7 Haziran iş alanlarınızda bulunacağınız yerlerde hem sağlık etkilerinizde biraz sıkıntılar yaratabilir hemde bazı işlerinizde yanılgı etkisi ile hareket edebilirsiniz, sevgili teraziler. 12 Hazirandan sonra kariyerinize ve iş konularınızın üzerine daha fazla düşeceğiniz bu alanlardaki girişimlerinizi önem vereceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Birden fazla işle ilgilenebilirsiniz bu dönem içerisinde önemli konuşmalar görüşmeler anlaşmalar toplantılar anlamında da uygun bir süreç olacaktır. Yalnız çok fazla alınganlık yapmamak ve savunmaya geçmemek şartı ile bu dönemi iyi kontrol etmelisiniz. 13 Haziran da oluşacak yeni ay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, hukuki konular ile ilgili önemli başlangıçları karşınıza getirebilir.

Bu yeni ay geleceğinizi şekillendirmek anlamında işinize yarayacak, sevgili teraziler. Aynı zamanda Venüs aslan burcuna geçecek ve sosyal çevre ilişkilerinizi kuvvetlendirecektir. Bu dönem içerisinde yeni insanlar ile tanışabilir bu insanlarla beraber farklı ve değişik ortamlar içerisine girebilirsiniz, ve bu  gireceğiniz ortamlar iş hayatınızda size güzel kapılar aralayacaktır. 21 Hazirandan sonra kariyer ve işle ilgili konulara tam odaklanmış bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Sosyal çevreniz çok aktif olabilir, seyahatler karşınıza çıkabilir ama bu döngü içerisinde seyahate gitmemek daha çok işlerinizin üzerine düşmek ve kariyerinizi şekillendirmek anlamında lütfen haziranın sonlarını iyi kullanın. 26 Haziran da Mars gerileyecek, Mars sizin aşk evinizde gerileyecek sevgili teraziler. Bu yüzden eski aşklar bazı yarım kalmış konular karşınıza bu dönem içerisinde gelebilir. Yine çocuklarınız varsa çocuğunuz ile ilgili konu ve olaylarda enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Yada onun hayatında bir takım zorlanmalara şahit olabilirsiniz. Bu dönem de başlatılan aşklar ve riskli işlerin fos çıkma ihtimali olabilir. Bu yüzden ağustos ayına kadar büyük kararlar almamaya ve riskli yatırımlar yapmamaya özen gösterin. 28 Haziran da oluşacak dolunay ev aile ve yuva alanlarınıza dikkatinizi çekecek. Bu dolunay ilginizi ve algınızı ailevi konulara yönlendirecek sevgili teraziler. Sizde ailevi konularla daha fazla ilgileneceksiniz.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!