Hande Kazanova Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumu

Kişisel girişimleriniz, atacağınız adımlar yada yapmak istedikleriniz bütün bunlar sizin için önemli olacak, sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumu

Haziran başı parasal konularda güzel gelişmeler ve sonuçlar karşınıza gelirken 6 ve 7 Haziran tarihlerin de özellikle iş hayatınızda bir takım görüşmeler ve konuşmalar içerisine gireceksiniz dikkatli olmakta fayda var. Çünkü sonuçlar yanıltıcı olabilir yada düşündüğünüz gibi çıkmayabilir sevgili ikizler. 12 Hazirandan sonra ise maddi konular da kafanız çözüme yönelik çalışacak. Uzun zamandır planladıklarınızı parasal olarak yapma arzunuzun yükseldiği bir döngü içerisine gireceksiniz, kazançlarınızı bu döngüde arttırabilirsiniz.

13 Haziran da bir yeni ay gerçekleşiyor, bu yeni ay sizin yeni ayınız sevgili ikizler. Bu yüzden hayatınızla ilgili adım atmak istediğiniz konularda ve başlangıçlar yapmak istediğiniz konularda bu yeni ayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Diğer yandan yine 13 Haziran itibari ile yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz akrabalarınız, kuzenleriniz ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyacağınız diğer yandan onların hayatını biraz organize etmeye çalışacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. 21 Hazirandan sonra ise parasal konular daha fazla hayatınızın merkezine yerleşecek. Bir yandan yakın çevrenizle olan bağlantılar, iletişimsel işleriniz önem kazanırken diğer yandan işlerinizden sonuç almaya özen göstereceksiniz. Ve bu sonuçlara bakarak belki de maddi durumunuz ile ilgili önemli adımlar atacaksınız.  26 Haziran da Mars geriliyor, Mars sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler ve medya alanlarınızda gerileyecek, sevgili ikizler.

Bu yüzden önemli seyahatleriniz önemli bir takım eğitim ile ilgili konularda girişimleriniz varsa Mars gerilemesi sırasında bu alanda sıkıntılar, sorunlar, engeller  yada blokajlarla karşılaşma ihtimaliniz devrede olacaktır. Bu yüzden yaz dönemine denk gelecek olan girişimleriniz de lütfen dikkatli adımlar atın. Yine uzaktaki akrabalarınız yada daha az tanıdığınız insanlar ve uzakta bulunan kişilerin hayatında da bir takım olumsuzluklar sizin kulağınıza gelebilir  yada sizi etkileyebilir.

Mesela hukuki bir davanız varsa bu davada istediğiniz sonuçları bu dönemde almanız zorlaşacak. 28 Haziran da bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay ortak para alanlarınızda oluşacak. Paraya odaklandığınız bir döngü içerisinde ay sonunda karşınıza bir ödeme, bir borç yada bir parasal konu ile ilgili bir durum karşınıza gelebilir. Yani haziran sonunda ki dolunayda daha çok bu konulara odaklı olacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!