Hande Kazanova Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumu

Hemen haziran başında iletişimsel işleriniz de ve girişimleriniz de ortaklaşa atacağınız adımlarda güzel şanslara sahipsiniz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumu

6 ve 7 Haziran tarihlerin de sosyal çevre ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız işler varsa bu işler de yanılgı etkisine kandırılma ihtimaline karşı dikkat edin lütfen. 12 Hazirandan sonra iletişiminizin artacağı bir döngü içerisine gireceksiniz. Yakın çevreniz ile beraber yapacağınız kısa vadeli planlar programlar hayatınızı keyiflendirebilir. Yine eğitim ve öğrenim hayatınızın üzerine düşebilirsiniz. 13 Haziran da oluşacak yeni ayla beraber parasal konularda kafanızda oluşturduğunuz ama bir türlü atamadığınız adımlarınız varsa bu adımları uygulamaya geçirmek için önünüzde uygun bir 15 gün olacaktır. 21 Hazirandan sonra ise daha fazla ilginizi yakın çevrenize kaydıracaksınız. Akrabalar, kardeşler, yakın çevrenizde kim varsa, yakın dostlarınız ve iletişim halinde olacağınız insanlarla girişeceğiniz bir takım işleriniz önemli olmaya başlayacaktır.

Bu ayın en önemli konularından bir tanesi Mars geriliyor, 26 Haziran itibari ile Mars kova burcunda gerileyecek ve sizin kariyer alanlarınızda tüm yaz boyunca geri hareketinde olacak sevgili boğalar. Bu yüzden kariyer ve iş alanlarınız önemli bir takım adımlarınız ve girişimleriniz varsa bu girişimlerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması yada fos çıkma ihtimaline karşı lütfen dikkatli olunuz. Yine kariyerinizde size etki eden önemli insanlarla mücadeleleriniz bu dönemde artabilir. Yine bir takım insanların hayatındaki sıkıntı ve problemler sizin hayatınıza ve iş konunuza da sirayet edebilir. 28 Haziranda oluşacak dolunay seyahat alanlarınızı hızlandıracaktır. Belki bir seyahate çıkabilirsiniz yada gelecek ile ilgili planlarınızı devreye koyabilirsiniz, uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilirsiniz. Ama dolunay zamanı alınacak haberler duygusal iniş çıkışlara da meyilli olduğu için özellikle 28 Hazirana denk gelen zaman da olumsuz bir takım olaylarla karşılaşma ihtimaliniz oluşabilir. 29 Hazirandan sonra ise daha fazla eviniz ve yuvanız önem kazanıyor.

Güzel bir ay olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!