Hande Kazanova Haziran Ayı Başak Burcu Yorumu

Çalışmıyorsanız göz önünde olmak isteyecek, değişik ortamlarda bulunacak yada annenin tarafı ile ailesel konuları ön plana çıkartacaksınız sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Başak Burcu Yorumu

Yine eşinizin ailesi ile ilgili konuşmalar ve görüşmeler haziran başında devrede olabilir. Haziran başında olumlu bir takım etkiler var, girişimleriniz adına destekleniyorsunuz. Fakat 6 ve 7 Haziran özellikle ortaklaşa atılacak adımlarda yanılma hissine karşı yada yanılma olgusuna karşı dikkatli olunuz.

Önemli girişimleriniz varsa kafanızı net tutmaya özen gösterin, gerçekçilikten uzaklaşmayın 12 Haziran itibari ile sosyal çevrelerinizde daha fazla paylaşımlarınızı arttıracaksınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, gelecek planları yapabilir, önemli iş görüşmeleri altına girebilirsiniz. 13 Haziran da oluşacak yeni ay kariyeriniz anlamında önemli yeni aylardan bir tanesi sevgili başaklar . Yani iş alanlarınızda değiştirmek istediğiniz konular varsa başlangıçlarınızı yapmak istediğiniz konular varsa biliyorsunuz artık yeni ay zamanları bunu yaparsanız uzun soluklu olacaktır. 13 Haziran itibari ile biraz elinizi ayağınızı önemli işlerden geriye çekeceğiniz birazcık hayatı anlamlandırmak isteyeceğiniz kendinizle yalnız olmaktan mutluluk duyacağınız bir döngüye giriş yapacaksınız. 21 Hazirandan sonra ise sosyal çevre konularınız hız kazanacak. Bu yüzden bu döngü içerisinde sağlığınızı çok fazla zorlamayınız. 26 Haziran da Mars gerilemeye başlayacak Mars iki ay boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek. İşiniz günlük hayatınızın akışında bir takım sıkıntı ve problemler devrede olabilir. Her şeyden önemlisi bu dönem içerisinde sağlığınıza ağustosun sonuna kadar çok dikkat etmelisiniz, sevgili başaklar. En çok dolaşım sistemi, kan dolaşım sistemine, varislere, bacak bölgeleri en çok bu alanlara dikkat ediniz. 28 Haziranda oluşacak dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir sosyal çevrenizden alacağınız geri bildirimler ile özel hayatınızı bir düzene koymak isteyebilirsiniz, yeni biri ile tanıştırılabilirsiniz ama bu süreç içerisinde duygu iniş çıkışlarını iyi kontrol etmeniz hem sosyal çevreniz hemde özel hayatınız açısından önemli olacaktır.

Güzel bir ay olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu