Hande Kazanova Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumu

Ortak parasal konular, alacak verecek dengesi, vergi yada kredi ile ilgili konu ve olaylarınız ön planda sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumu

6 ve 7 Hazirana dikkat etmenizde fayda var. Önemli bir takım riskli işleriniz varsa, yatırımlarınız varsa, borsada yatırım yapıyorsanız yada bir yere para yatıracaksınız bugünlerde yanılma ve kandırılma ihtimaline karşı dikkatli olunuz. 12 Hazirandan sonra seyahatlerinizin artacağı bir dönem başlıyor. Hem eğitim hayatınızın üzerine abanabilir, daha fazla düşebilirsiniz.

Eğer öğrenci değilseniz eğitim hayatı ile ilgili bir durumunuz yoksa daha fazla seyahatlerinizin arttığını görebilirsiniz. Yine uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız haberler eşinizin ailesi ve kardeşleri ile olan bağlantılarınızın kuvvetleneceği bir döngü içerisine giriyorsunuz. 13 Haziranda oluşacak yeni ayla beraber parasal konularda almak istediğiniz önemli kararlar varsa bu kararlarınızı başlatabilirsiniz sevgili akrepler. 13 Hazirandan sonra kariyerinizde önemli bağlantılarınızın devreye girdiğini göreceksiniz. Bir yandan parasal konularda karar alırken diğer yandan iş yaptığınız insanların, patronların, beraber çalıştığınız kişilerin hayatınızı ve yapacaklarınızı desteklediğini de fark edeceksiniz. 21 Hazirandan sonra gelecek planlarınızı arttıracağınız bir döngü devreye giriyor. 26 Haziran çok önemli çünkü iki ay boyunca Mars gerilemeye başlayacak, siz Mars gerilemesini ev, aile ve yuva alanlarında yaşayacaksınız. Yani bu alanda önemli girişimleriniz varsa bu süreçte sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir sevgili akrepler. Ev alım, satım yada kentsel dönüşüm evinizi teslim edeceksiniz önemli bir şeye adım atacaksınız inşaata başlayacaksınız, işte bu noktada  sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Bu yüzden haziranın ilk üç haftasını bu süreç için kullanmaya özen gösterin. Yine erkek aile büyüklerinizin hayatında ki olaylarda bu dönem içerisinde karşınıza gelebilir. 28 Haziran da oluşacak dolunay yakın çevre ilişkilerinizi tetikleyecek ve daha fazla kısa vadeli sonuçlara yönelik konularla uğraşacaksınız. Yani etrafınızda biten konu ve olaylar 28 Haziran da oluşan dolunayla beraber hayatınızın merkezine yerleşecektir. Ve tabi ki 29 Haziran da Merkürün aslan burcuna geçmesi ile beraber kariyer ve iş hayatınızda daha iyi bir noktaya doğru ilerleyeceksiniz sevgili akrepler.

Güzel bir ay olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi