Hande Kazanova - Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Pazar günü oluşan Yeni Ay’dan aldığınız etkilerle iletişimsel işlerinizde, önemli girişimlerinizde büyük adımlar ve başlangıçlar için destekleniyorsunuz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Bu hafta Yengeç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

İletişime dayalı işleriniz ve yakın çevrenizle haftanız başlıyor sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yengeç burcunun haritasını inceledi. Bu hafta Yengeç burcunu neler bekliyor?

Bu haftada Satürn ve Jüpiter’den gelecek olan desteklerle Salı ve Perşembe günü güzel adımlar atabileceksiniz. Mars, Kova burcuna geçiyor özellikle parasal konularınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem mücadelenizi bu alanlarda koyacaksınız. Kredi almak istiyorsanız, bir borcun altına girmek istiyorsanız, eşinizin parasıyla ilgili bir adım atmak istiyorsanız bunların bir kez daha üzerinden geçmek için gerekli şansı ve gücü kendinizde bulacaksınız. Yaklaşık 1,5 ay sürecek olan bu dönem içersinde tehlikeli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta faydalı olacak. Cuma günü fikirlerinizde kararsızlıklar ön planda olacak bu yüzden daha az tanıdığınız insanlarla fikir alışverişine gireceksiniz dikkatli olmakta fayda var. Haftasonu Pazar günü ise sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz yakın çevrenizle doğru planlar yaparak kendinizi mutlu etmeyi başaracaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini