Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Haftanız parasal konularla başlıyor sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yengeç burcunu yorumladı. Bu hafta Yengeç burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Özellikle bu pazartesi banka ile ilgili bir işiniz varsa yada internetten para işinizi halledeceksiniz dikkatli olmakta fayda var. Yanılma ve ufak tefek kayıplara karşı uyanık olun sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar...

Ailevi konularda ve sosyal çevrenizle ilgili alanlarda bir insandan alacağınız tepkiler hayal kırıklığı yaşamınıza neden olacak bu hafta. Bazı konulardaki fikirlerinizde yanılma etkisine karşı özellikle haftanın ilk üç gününde daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. 

Sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle özel hayatınızda canlanmalar da söz konusu olacak. Eğer kalbiniz boşsa arkadaşlarınızın yada sosyal çevrenizde biriyle tanışmanız söz konusu olabilir. 

Haftasonu sinirli ve gergin olabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa eğer, karşınızdaki insanın düşündüklerine, tavırlarına, konuşmalarına dikkat etmek aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!