Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Oldukça keyifli, çocuğunuz varsa onunla uğraşacağınız ve çocuğunuz yoksa kendi ihtiyaçlarınıza ve özel hayatınıza ilginizi yönlendireceğiniz bir hafta başlıyor, sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Bu hafta başlar başlamaz salı günü bir dolunay yaşanacak. Bu dolunay yay burcunda gerçekleşecek ve sizin iş hizmet ve sağlık ile ilgili konularınızı ilgilendirecek. Kendi içinize döndüğünüz çok fazla etrafınızda olup biten konularla uğramadığınız bu döngü içerisinde işinizde yada günlük hayatınızın akışında oluşacak bir konu, bir duygusal mesele bu dolunay ile beraber karşınıza gelebilir. Sağlığınız ile ilgili konulara da dikkat etmeniz gereken bir dönem, çünkü çok fazla iş yapmaktan kaynaklı olarak sağlığınıza gereken özeni gösteremediğiniz bir döngü içerisinde olacaksınız.

Bu hafta hem iş hem sağlık ile ilgili konular önem kazanıyor olacak. Ve çarşamba gününden sonra Merkür ikizler burcuna geçecek. Ve ikizler burcuna geçmesi ile beraber hem yakın çevre bağlantılarınız hemde yurt dışı bağlantılı konularda biraz kendinizi geriye çektiğiniz bir döngüye gireceksiniz. Bu süreç içerisinde plan yapmak önem kazanıyor. Duygularınızı, düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve plan ve programlarınızı diğer insanlara çok fazla aktarmayın arkanızdan iş çevirme olasılıkları yüksek olacaktır.

Hafta sonu ise oldukça keyifli zamanlar sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınızda hayat sizi desteklerken, yapmak istediğiniz ve arzuladığınız her türlü işin ve aktivitenin peşinden koşturabilirsiniz.

Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık