Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Çalışmıyorsanız sağlığınızla ilgili konu ve olaylara bu hafta başında daha fazla ilgi göstereceksiniz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

İş hayatınız, hizmet ettiğiniz alanlar bu hafta başında aktif olacak sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Yengeç burcunu neler beklediğini yazdı.

İletişimsel işlerinizle yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sorunlar ve hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Maddi konular önemli olacak, parasal hayatınız aktiflik kazanıyor. Parasal alan bu kadar hayatınızda aktifken, sosyal çevreniz için yapacağınız bir ödeme, aidat, arkadaşlarınızla gireşeceğiniz bir iş sizi bu hafta ortasında sinirli kılacak sevgili Yengeç’ler ve dengeyi sağlamakta zorlanacaksınız. Perşembe günü Merkür, Aslan burcunda gerilemeye başlayacak. Merkür sizin para alanlarınızda gerileyecek bu yüzden maddi konularda büyük girişimlerden ve adımlardan kaçınmanız yerinde olabilir. Yeni başlayacağınız işlerde hukuki ve sıkıntılara açık olacağınızı bilin. Cuma günü Ay tutulması gerçekleşecek bu Ay tutulması sizin ortak para hanenizde oluşacak. Miras ile ilgili, elinize geçmesi gereken para ilgili, ortağınızın yada sevdiğiniz insanın parasıyla ilgili bu tutulma sizi agresif ve sinirli kılabilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!