Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Çevreniz değişebilir, arkadaşlarınızın hayatında önemli karar ve adımlar devreye girebilir yada siz geleceğinizi ilgilendirecek ideallerinizi ve fikirlerinizi besleyecek adımlar atma arzusunda olabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar... 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Yengeç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Uranüs bu alanlarınıza kayıyor. 7 yıl boyunca yavaş yavaş önemli değişimler sizi bekliyor. Hiç beklemediğiniz arkadaşlıklar kurabilirsiniz, idealleriniz ve fikirleriniz değişebilir. Şimdiye kadar hiç bakmadığınız pencereden bakabilirsiniz.

Çarşamba günü Mars enerji alanlarınızı değiştirecek. Ortak parasal konulara kaydıracaksınız enerjinizi. Eşinizin, partrenizin yada ailenizin ortak parasal konularında daha mücadele edeceğiniz ve tavrınızı koyacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. 

Cumartesi gününden sonra kendinizi yenileyeceğiniz bir döngü başlıyor. Alışveriş yapmaktan mutluluk duyacağınız, sosyalliğinizi arttıracağınız bir döngü içersine gireceksiniz.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi