Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Halledilmemiş konu ve meselelerin üzerine düşeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yay burcunu yorumladı. Bu hafta Yay burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Gün boyunca biraz enerjiniz düşük çalışabilir ama daha önceden çözemediğiniz sıkıntı yaşadığınız sorun ve olayların tekrar tekrar karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Özellikle bu olaylar kısa vadeli zamanlar karşınıza çıkabilir ve telefon görüşmelerinize ise bu hafta başında dikkat etmekte fayda olacaktır. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttıracağınız bir dönem ama bazı hayal kırıklıklarınızda olabilir. Özellikle hafta başında ev, aile ortamlarınız ve özel hayatınızda hayal kırıklıkları ve sorunlar yaşamaya meyilli görünüyorsunuz. Sevdiğiniz insanın üzerine çok fazla düşmemek yada çok fazla karşı tarafa paye vermemek bu hafta önemli olsun.

Çarşamba günü iş alanlarınızda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Günlük iş hayatınızı güzel düzenleyebileceğiniz gibi yine işle ilgili konularda güzel bir takım adımlar atacaksınız.

Cumartesi günü ise sevdiğiniz insana çocuğunuza yada beraber hayatı paylaştığınız insanlara karşı sinirli, agresif ve tepkisel davranışlar ön planda olabilir. Diğer taraftan maddi konularda güzel sonuçlar elde ederken özel hayatınızda dengeyi sağlamak hafta sonunda kolay olmayacak sevgili Yaylar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu