Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Haftaya başlarken isteksizliğiniz üzerinizde olsa bile yine de kendi başınıza vakit geçirmekten maneviyatınızı yükseltmekten dolayı fazlasıyla mutlusunuz, sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Salı günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek hassas bir takım konu ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar evlilik içerebilir, ikili ilişkilerle bağlantılı olabilir yada hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili olabilir sevgili yaylar. Kısacası bu döngüde kendinize ve yapacaklarınıza algınız daha dönük çalışacaktır.

Çarşamba günü Merkür ikizler burcuna geçecek. Eğer ilişkiniz de bir takım sıkıntılar bu dolunay ile beraber alevlendiyse Merkürün bu alanlarınıza geçişi ile beraber sevdiğiniz insanla sıkıntılarınızı ve sorunlarınızın çaresini konuşabileceğiniz aynı zamanda beraber fikir görüşlerinize önem vereceğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz. Ortak bir işiniz varsa yine bu dönemde önemli anlaşmalar, görüşmeler ve konuşmalar karşınıza gelebilir. Yine taşınma ile ilgili konularda kontratlar yapabilir ve önemli insanlardan danışmanlıklar alabilirsiniz sevgili Yaylar.

Cuma cumartesi günü şanslı günlerden olacaktır. Siz bu şansı hem ailevi konularda hemde aileniz için yapacağınız harcamalar ve eviniz için bir takım yapacağınız fedakarlıklarda bulunarak yaşayacaksınız. Tadını çıkarmanızı tavsiye ediyorum.

Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...