Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Ay, Yay burcunda ilerliyor gün içersinde duygu iniş çıkışlarınız yüksek olabilir önemli haberler alabilirsiniz, heyecanlanabilirsiniz yada kafanıza göre davranabilirsiniz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Haftaya şartlar lehinizde olarak başlayacaksınız sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Yay burcunu neler beklediğini yazdı.

Bu hafta sizin için daha olumlu haftalardan bir tanesi daha rahat enerjiler sizin için akıcak. Kariyer ve göz önünde bulunacağınız bazı ilişkilerde bir takım sıkıntı ve sorunlar hafta başında devrede olabilir yine anne baba ilişkilerinizde bu sorunları yaşayacak olabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle iş alanlarınızda gerginliklere, sinirsel çekişmelere, sıkılganlıklara açık olacaksınız. Yine işe dayalı bir seyahatiniz varsa, iş görüşmeleri yada konuşmaları varsa bu dönemde biraz gerginliklerle işinizde ilerlemek devrede olacak. Perşembe günü Merkür gerilemeye başlıyor. Merkür sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki alanınızda ve ticari alanınızda gerileyecek sevgili Yay’lar. Sizi daha az tanıyan insanlara kendinizi yanlış ifade ediyor oluşmanız çok yüksek. Cuma günü oluşacak tam Ay tutulması marsiyen bir tutulma yakın çevre ilişkileriniz ve eğitim alanlarınızda gerçekleşecek. Akraba, kardeş, yakın dost, kuzenler yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında ani, beklenmedik bir takım duygusal konuların oluşması ve bu olaylara verilecek tepkiler sizin hayatınızı etkileyecek sevgili Yay’lar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi