Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Algınızı daha büyük konulara, tanımadığınız insanlarla yapılacak olan işlere çevirmeniz gerekiyor ve bu hafta daha fazla bu konular gündeminize gelecek şekilde haftanız başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yay'lar. Astrolog Hande Kazanova Yay burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Evet, haraketleniyorsunuz yakın çevrenizin sizi aşağıya çektiği, orada olup biten konuların çok fazla umurunuzda olmaması gereken bir döngü içerisindesiniz. Salı günü itibari ile artık özel hayatınızın kapıları aralanmaya başlıyor. İlginizi ilişkinize kaydıracaksınız. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz ve bütün bunları sevginizi böyle içtenlikle göstererek değil konuşarak yapacaksınız sevgili Yaylar.

Belkide sevdiğiniz insanı karşınıza alacaksınız ve diyeceksiniz ki; gel bakalım ilişkimizdeki problem nedir? Yada sen bana bunu yaptın! Aslında bizim ilişkimizin kurtarılmaya ihtiyacı var şu noktalarda birbirimizi destekleyelim gibi güzel ve olumlu konuşmalar ikili ilişkilerde sizi destekleyecektir. Keza ortaklaşa atılacak adımlar içinde de faydalı bir üç haftalık bir döngü içerisindesiniz. Danışmanlık almak istiyorsanız bu döngü içerisinde danışmanlıklarınızdan fayda sağlayabilirsiniz. Sizde danışmanlık verebilirsiniz yada taşınmak istiyorsanız yine olumlu etkiler altında olacaksınız. 

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günü dikkatli olmakta fayda var. Aşk hayatınızda özel ilişkilerinizde, riskli adımlarda, parasal konular da desteklenmediğiniz bir hafta. 

Perşembe gününe geldiğinizde parasal konularda daha kontrollü davranmanız gereken bir gün olarak karşınıza çıkacak. Bu alanda hayattan aldığınız keyif olsun çok fazla herşeyi zorlayıp ortaya çıkacak olan enerjiyi kontrol etmeye çalışmalısınız sevgili Yaylar. Bunu yapabilirseniz o zaman istediğiniz bir çok şeyi de gerçekleştirmiş olacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi