Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Dış ortamlara bağlı işler, seyahatler, geziler, farklı yerlerde bulunma isteğinizle haftanız başlıyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar…. Yay burcunu bu hafta neler bekliyor? Hande Kazanova Yay burcunun karnesini sizler için inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Organizasyona yönelik işleriniz için bu hafta başında harekete geçmek önemli olacak. Bu pazartesi itibariyle güneş ikizler burcuna geçiyor ve ikili ilişkiler alanında kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Başka insanların düşünceleri, fikirleri, tavsiyeleri önem kazanıyor. İnsanlarla sosyalleşmek isteyecek, popüler tarafınızı ön plana çıkartacaksınız. Eğer hayatınızda bir insan yoksa evlilik, nişan, söz yada ilişkiye adım atma gibi etkileriniz önünüzdeki dönemde etkili olacak sevgili Yaylar. Hayatınızda biri varsa sevdiğiniz insanla beraber ilerlemek onun fikir ve düşüncelerine göre hayatınızı şekillendirmek önem kazanacak. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi çünkü düşüncelerinizi ve fikirlerinizi uygulamak anlamında size şans sunuyor.

Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş alanlarınızda kafanızdaki plan ve projeleri uygulamak için uygun ortamları bulacaksınız.

Bu haftanın en zorlayacağı günlerinden bir tanesi cumartesi günü. Cumartesi günü parasal konularda çok fazla desteklenmeyeceksiniz.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu