Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Yeni ay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Diğer yandan çocukla ilgili konular; belki çocuk sahibi olmak istiyorsunuz, çocuğunuzla ilgili önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar... Astrolog Hande Kazanova Yay burcunun karnesine baktı.

Hande Kazanova Haftalık Yay Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Haftaya Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu yeni ay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. 

Bütün bunlarla ilgili kararlarınızı yeni ay ve sonrasında başlatacaksınız. Kreatif bir takım adımlar, sanatsal işlere başlama yada sportif faaliyetlere yazılma, eğitimsel konularda önemli bir konuyu başlatma gibi önemli kararlarınız varsa bu yeni ay sizi destekleyecek.Beklenmedik süprizleri karşınıza getirebilir. Beklenmedik birine aşık olabilirsiniz, sevdiğiniz insanın beklenmedik başka yüzünü görebilirsiniz, bazı konuları çok net görmeye başlayabilirsiniz. 

Salı günü iş hayatınızda önemli bir takım etkileşimler devrede olacak. Beraber çalıştığınız insanlara vereceğiniz sözlere dikkat etmeye özen gösterin. Cuma gününden sonra iş hayatınızı seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Yemeye, tatlıya, içmeye olan düşkünlüğünüz bu dönemde artacak. Cuma gününden sonra ki dönemde kilonuza dikkat etmeniz gereken bir döngü içersine gireceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi